't Burreken

Bed and Breakfast

Eten

lekker culinair genieten

Ontbijt

Bij al onze maaltijden gebruiken we zoveel mogelijk streekproducten. Dit is ook zo voor het ontbijt. Zodoende krijgt u ook de meeste verse producten voorgeschoteld.

Een standaard ontbijt bestaat uit koffie of thee, ontbijtkoek, pistolet en diverse broodsoorten, assortiment charcuterie, kazen, confituur, vers sinaasappelsap, huisgemaakte granola, yoghurt en vers fruit, diverse eierbereidingen volgens uw voorkeur. 

Wij horen graag indien u iets extra wenst.

Prijs € 20 p.p.

Diner

‘s Avonds kan u genieten van een dagmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) . Ook hier werken we maximaal met seizoensgebonden streekproducten. U kan ook kiezen voor één van onze klassiekers zoals vol au vent, waterzooi … Tijdens de zomer kan u ook kiezen voor een frisse salade. Of u kiest voor het verrassingsmenu in 3 of 4 gangen. Mogelijkheid voor aangepaste wijnen.

Tom is een gediplomeerd kok met talrijke jaren ervaring. Dus kwaliteit gegarandeerd. Wenst u iets speciaal of zijn er vragen voor veggie-bereidingen, laat het ons weten bij reservatie of bij het ontbijt en we proberen aan uw wensen tegemoet te komen.

Prijs dagmenu € 35 p.p.

Picknick

Om u tijdens uw wandeling of fietstocht verder te laten genieten zonder na te hoeven denken over eetgelegenheden, stellen wij u ook in de mogelijkheid om te genieten van een vers gemaakt lunchpakket. Het lunchpakket bestaat uit een pasta, salade, brood, drankje en dessert/versnaperingen.

Ook hier kunt u extra’s afspreken mits meerprijs.

Prijs € 15 p.p.