't Burreken

Bed and Breakfast

Ontspannen

één met de natuur

Omgeving

B&B ‘t Burreken ligt op de grens van Schorisse (deelgemeente van Maarkedal) en van Zegelsem (deelgemeente van Brakel). Ten noordwesten ligt Oudenaarde op 13 km (18 min met de auto). Ten oosten ligt Brakel-centrum op 7 km (10 min met de auto). Ten westen ligt Ronse op 12 km (16 min met de auto).

B&B ‘t Burreken ligt dus in het hart van de Vlaamse Ardennen. We liggen in een uitgesproken agrarisch gebied met meerdere waardevolle natuurgebieden en stiltegebieden. Bij uw verblijf bezorgen we u graag de brochures die door de toeristische diensten van de omliggende steden en gemeenten werden uitgewerkt. U kunt ook al op voorhand een kijkje nemen op de websites van deze gemeenten en regio’s:

www.maarkedal.be 
www.brakeltoerisme.be
www.oudenaarde.be
www.ontdekronse.be
www.visitvlaamseardennen.be

Wandelen

Onze regio is een waar wandelparadijs. Meerdere instanties hebben de mooiste wandelroutes uitgestippeld en voorzien van duidelijke bewegwijzering. Wij stellen u de brochures die hierover zijn gepubliceerd graag ter beschikking. We kunnen u ook advies geven over de wandelroutes die we zelf al hebben verkend. Enkele interessante websites voor wandelen in de omgeving:

www.wandelroutes.org
www.tov.be/nl/grensgevallen (wandelen op de taalgrens)
www.wandelknooppunt.be
www.wandeleninvlaamseardennen.be

Fietsen

Alle fervente fietsers hebben reeds kennis gemaakt met de prachtige fietsroutes in onze regio. Weet wel dat het hier echt heuvelachtig is. Dus het is naast ontspannen ook inspannen, met soms echte kuitenbijters bij. Maar het blijft alleszins genieten. Wij hebben routebeschrijvingen ter beschikking en u kan ook terecht op meerdere websites die u de mooiste fietsroutes voorstellen en die u eveneens kunt downloaden in diverse apps.

www.vlaanderen-fietsland.be
www.fietsroute.org

Ook op de websites van de gemeenten in de omgeving kan u uitgestippelde fietsroutes vinden. Wij bieden u een beveiligde fietsstalling aan in onze B&B.